Betalen en Verzenden - Alles voor de boot
designall1

Betalen en Verzenden

BETALEN

Via iDeal

Vodebo.nl biedt de mogelijkheid met iDeal, Sofort, Mister cash of PayPal te betalen. Dat is betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is oa. beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, ING , RegioBank, ASN Bank, Van Lanschot en Triodos Bank.

Betalen met een creditcard

U kunt uw bestelling via Paypal betalen met de volgende Nederlandse creditcards: VISA en MasterCard. Op het moment van de bestelling wordt uw creditcard betaling geautoriseerd.

Betalen via Bankoverschrijving

Beschikt u niet over internetbankieren en kunt u dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Vodebo.nl biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via de eigen bank. Voor het buitenland geld; na bevestiging van de aankoop ontvangt u een mail met verdere betalingsdetails inclusief de IBAN en BIC nummers die nodig zijn bij een overschrijving naar het buitenland.

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL, Sofort, Mister cash of PayPal

Betalen bij ontvangst/Levering onder rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de postbode van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient het bedrag contant te voldoen aan de postbode. Voor de kosten voor een levering onder rembours worden de tarieven van PostNL gehanteerd.  Voor België; helaas kunnen wij deze service niet aanbieden aan onze klanten uit België.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten worden duidelijk aangegeven voor dat u de bestelling definitief doet.

Voor rembourszendingen (afrekenen aan bezorger) geldt een toeslag van € 10,95

Levertijd:

Is uw order voor 16.00 uur geplaatst en betaald? Dan proberen wij uw bestelling één werkdag na betaling van uw bestelling te leveren (mits op voorraad). Heeft u grote haast met uw levering of heeft u speciale wensen. Neem dan even contact op met onze afdeling verkoop via 0513671447.

HERROEPINGSRECHT

Bij levering van producten:

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. 
 2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. 
 3. Bij levering van diensten: 
 4. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst. 
 5. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

KOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING

 1. Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. 
 2. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

 1. De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor zover voorzien in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld. 
 2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 
  a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; 
  b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
  c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
  d. die snel kunnen bederven of verouderen; 
  e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft; 
  f. voor losse kranten en tijdschriften; 
  g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken. 
 3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten: 
  a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode; 
  b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken; 
  c. betreffende weddenschappen en loterijen.